A csicsóka másnak is felfúvódást okoz?
Figyelt kérdés
Van valami trükk amivel ezt ellehetne kerülni?2022. nov. 18. 21:38
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, ezért nem olyan népszerű. Brutálisakat fingok tőle, konkrétan olyan szélgörcseim vannak hogy már fáj. Csak akkor eszem ha meg akarom szívatni a kollégákat az irodában.
2/7 anonim válasza:
Ha fing, az még a veszélytelenebb kimenetel. Nálam kb.4-6 órával a fogyasztás után iszonyú hasmenést idézett elő.
3/7 A kérdező kommentje:
Nálam is is.
Így a balesetek elkerülése érdekében még fingani is a wc-re járok..
2022. nov. 18. 22:25
4/7 anonim válasza:
Nem véletlenül nem olyan népszerű... Még az a jobbik eset, ha kijön a levegő. Nekem csak felpuffadt a hasam, és két napig fájdalmasan feszített, azt hittem kipukkadok.
5/7 anonim válasza:
Néha főzök belőle krémlevest, nagyon szeretjük,viszont az tuti hogy utána a lebeg a takaró fölöttünk.
6/7 anonim válasza:
Először keveset kell enni párszor, akinek 4.-5.alkalomnál és utána problémát okoz, annak nagyon elvannak szaporodva a rossz bélbaktériumok a belekben, aminek érdemes utána járni.
7/7 A kérdező kommentje:
Én akárhogy próbáltam, mindig hasmenést és gázosodást okozott egyszerre. Pedig rengeteg zöldséget eszek.
Úgyhogy én megváltam tőle.
2023. nov. 3. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!