Mennyit költötök élemiszerre egy hónapban/fő? Kíváncsi vagyok, az enyém kicsit elszállottnak tűnik. 2022 november...
*20 vagyok.
Na szoval, nem rendelunk az egyetlen napon, hanem a parom mekibe megy, en meg a kollegakkal enni valahova ebedidoben. :) regebben rendeltunk, de mar a kollegak is leszoktak rola.
Én írtam hatvanat, ami olyan 2e/nap/fő, egy "tipikus" napi kaja:
reggeli kenyér, margarin, felvágott 400ft
ebéd valami szószos csirkemell+ rízs/tészta/krumpli 700 ft
Vacsora rántotta vagy pl vmi leves hússal, 500ft
Ez 1600, a maradék a zöldség, gyümölcs, nasi, nyílván nem sok jön ki ennyiből.
Ehhez hozzátartozik a nagyon tudatos vásárlás: saját márkás termékek, akciós termékek (tartós élelmiszer esetén felhalmozás belőlük), kuponozás stb.
Én egyedül élek, igyekszem minden nap húst enni, zöldség stb, figyelem az árakat.
Nekem a havi kaja olyan 110 és 130 között alakul.
Kijön 70böl én annyit írtam. Gyümölcsöt nem szeretjük de épp beleférne pàr banàn alma stb.
De tartom azt nagy spòrolàs a kiszàmolt adagok. Sokszor làtom baràtnöm is fél fazéknyi kajàt önt ki mert màsnapos, nos nàlunk ilyen pazarlàs nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!