Milyen a Selection szív alakú málnatorta? Ettetek mát ilyet?
Figyelt kérdés
Ma láttam meg, vettem is egyet, egy hét múlva lesz a lányom szülinapja, akkor szeretnénk megenni. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy evett-e már valaki ilyet? Ha igen, mondanátok véleményt róla?2022. nov. 8. 11:39
1/6 anonim válasza:
Hát, ha egy hétig el áll, akkor tele van tartositoszerrel....
2/6 A kérdező kommentje:
Fagyasztott.
De biztos van benne mindenféle adalékanyag. Nem is szoktam ilyeneket venni, de a Selection szaloncukor pl nagyon-nagyon ízlett tavaly, és ahogy ezt megláttam, reméltem, hogy ez lesz legalább annyira finom.
2022. nov. 8. 11:50
3/6 anonim válasza:
Ezek nagyon jó minőségű termékek, kár ócsárolni.
4/6 anonim válasza:
Nagyon finom. Igazából akármit vesz az ember, abban van tartósítószer, szóval ezt nehéz elkerülni. Még az alapanyagokban, kakaaóporban stb-ben is van. Szóval ha otthon süt valaki, az sem teljesen bio. De néha belefér a bolti sütemény is, főleg, hogyha ilyen finom.
5/6 A kérdező kommentje:
De jó, örülök, ha ez is finom.
Ha lesz szaloncukor, biztos veszünk megint jópár dobozzal.
Olyan messze van még a kedd, alig bírom kivárni, hogy ehessük a tortát. :)
Persze megehetnénk hamarabb is, de mivel ilyen közel a szülinap, csak ki kellene addig bírni.
2022. nov. 10. 11:59
6/6 anonim válasza:
Vettem múltkor, egynek jó volt, de nem voltam hanyattesve tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!