Az avokádónál ha egy részen bebarnul a húsa, akkor még ehető?
Figyelt kérdés
Ki kell vágni a barna részt, vagy azt is meg lehet enni, vagy el kell dobni az egészet?
Kezdő avokádó fogyasztó vagyok, elnézést!
2022. nov. 6. 18:11
1/4 anonim válasza:
Elég a barna részt kivágni, ha a többinek normális az íze, akkor minden gond nélkül meg lehet enni. (A barna rész legtöbbször nyomásfolt, nem romlott)
2/4 A kérdező kommentje:
Nehéz beletalálnom, hogy mikor érett és mikor még kemény, vagy túlérett hiszen a bőre nem annyira árulkodó.
És most 2 hetet vártam vele vétel után de már barna volt valahol.
2022. nov. 6. 18:49
3/4 anonim válasza:
Sajnos nehéz jót kifogni, és az otthon tárolás a legtöbbször nem sokat segít.
A héj szine meg attól függ, milyen fajta, nem az érettség szintjétöl.
4/4 anonim válasza:
A barna részt kivágod, többi telejsen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!