Fagyasztott húst, ételt kiolvasztás után elkészítem / megsütöm. Utána vissza lehet még fagyasztani hogy később elfogyasszam?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ilyet tilos csinálni. Én pedig úgy tudtam, hogy csak azt nem szabad visszafagyasztani, ami nyers és úgy olvadt ki2022. okt. 30. 11:51
1/7 anonim válasza:
Erősen buta volt, aki azt állította, hogy nem szabad.
2/7 anonim válasza:
Nyersen nem szabad visszafagyasztani!!!
De ha már elkészítetted, akkor simán...
3/7 anonim válasza:
Ha kiolvasztasz pl egy zoldborsot akkor utana nem szabad visszafagyasztani. De ha kiolvasztod es etelt keszitesz belole (hokezeled) akkor a kesz etelt szabad
4/7 anonim válasza:
A minősége romlik, de bajod nem lesz tôle.
6/7 anonim válasza:
Ha valami megfagy majd kiolvad többször egymás után, a szerkezete tud szétmenni egy picit, kicsit petyhüdtebb lesz, de ettől még ehető.
Hús típusától is függ ez mennyire zavaró, pl darált hús esetén nem, de mondjuk egy csirkecomb ki fog száradni, és le is mállhat a csontról.
Persze csak ha fűtőben olvasztod, konyhai higénia figyelembe vételével.
7/7 anonim válasza:
Miért baj ha a nyerset fagyasztom meg? Utána úgyis megsütöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!