Ez milyen muffin volt régen?
Még gyerek voltam, vagy 15 éve volt (de lehet még több is). Kész muffin, 4 darab volt egy dobozban, átlátszó műanyag és úgy emlékszem narancssárga csomagolásban volt a doboz.
Nagyon puha világos színű muffinok voltak és nekem mintha citromos lett volna a tésztája, és valamilyen töltelék volt benne.
Emlékszik így ezek alapján valaki esetleg a nevére? Azt nem tudom hogy melyik boltban lehetett kapni.
15-20 éve muffinnak nevezték a muffint? Már nem emlékszem....
És azért az sem mindegy, hogy mivel volt töltve.
Azt tudom, hogy muffin létezett már Angliában és Amerikában ősidők óta, csak arra nem emlékszem, hogy nálunk mikor jelent meg ez a süti muffin néven.
Rá akartam keresni a Kérdező sütijére és abban az időszakban amit ő megjelölt, nem találtam semmilyen bolti muffint.
9. "Rá akartam keresni a Kérdező sütijére és abban az időszakban amit ő megjelölt, nem találtam semmilyen bolti muffint."
Igen, éppen ezért gondoltam a képviselőfánkra, végülis formára az is hasonlít a muffinra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!