Miért csak hekket lehet kapni a Balcsin?
Figyelt kérdés
Más hal nincs a Balatonnál, vagy miért reked meg a hekknél a gasztronómia a strandokon?2022. okt. 14. 12:59
1/7 anonim válasza:
Hackeld meg a rendszert és vigyél magaddal makrélát.
2/7 anonim válasza:
Azért jobb helyeken találsz keszeget, pisztrángot, harcsát, egyebet is....
3/7 A kérdező kommentje:
Na ezaz, de hol vannak a jobb helyek? Igaz, akkor elkerültem őket? Igaz hogy rengeteg strand van, de voltam már 4 nagy strandon és egyiknél se láttam, vagy csak nem vettem észre?
2022. okt. 14. 13:10
4/7 anonim válasza:
Lellén a strandon is van többféle hal a büfében. Én ott mindig harcsachipset eszem.
A bazársoron is van a halasnál többféle hal, nem csak hekk.
6/7 anonim válasza:
A balatoni halászat megszűnt. Így nincs nagy mennyiségű lehalászott, helyi, olcsó hal.
Szálkamentes.
Nincs "hal íze".
7/7 A kérdező kommentje:
Azert egy ponty is ha kirakják sokkal finomabb mint egy hekk. Vagy egy angolna. Állítólag azt telepitettek, de még soha nem ettem.. Lehet "hal izé", azért az mégiscsak egészséges. De ha van utánajárok. Köszi a válaszokat. :)
2022. okt. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!