Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hizni mivel lehet?

Hizni mivel lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem a sport része erdekel mert itthon vagyok kisgyermekkel és épp eleget sportolok,hanem hogyan tudnek hizni 46kg vagyok. Stressz is van bőven,viszont etvagyam az lenne,csak hilli-hulli kajákat eszek. Konkrétan az érdekelne milyen olyan (nasi,aszalt gyumolcs stb ) tudnek enni ennivalo után ,ami hizlalna és nem mindig a csoki ilyenekre gondolok hanem valami egészségesebb hizasi lehetosegre.
2022. okt. 4. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olajos magvak.
2022. okt. 4. 19:50
 2/9 anonim válasza:
19%
Sok sok csoki de tènyleg sok ugy èrtem egy vagy kèt tàbla naponta. Chipsz, jègkrèm, èn igy hiztam fèl èv alatt 48kg rol 52 re
2022. okt. 4. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Nemhogy örülnél, hogy ilyen gyönyörű testalkatod van még el is akarod csufitani magad na szép...
2022. okt. 4. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Az olajos magvak tipikusan ilyenek. Vagy az avokádó. Kolbász, szalonna. Tehát a zsíros dolgok. És ezek egészségesek, fontos vitaminok és ásványi anygaok vannak az ilyen zsíros húsfélékben is.

Vagy ha beiktatsz még egy étkezést. Pl egy zabszeletet. Azokban rengeteg a kalória de a fontos tápanyag is.

2022. okt. 4. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Napi egy sör még elég egészséges, tele vitaminnal, főleg B-vitaminnal. Csak vigyázz nehogy ráfüggj, hosszútávon előjön a sörhas, de igazából bármilyen alkoholos italtól lehet, ezért is "alcohol belly" az angol neve.

A hiedelmekkel ellentétben, az alkoholnak több a pozitív hatása KIS MÉRTÉKBEN! Napi 1-2 deci vörösbor jót tesz a keringésnek értágító hatása miatt és tele van antioxidánssal. Plusz a hemoglobin szinten is megnöveli, ha valakinek ilyen problémája van. Az alkohol természetes stresszoldó hatásáról nem is beszélve.

Csak mértékkel! :)

2022. okt. 5. 02:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a Béres csepp hizlal.
2022. okt. 5. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyere menza, nem adnak nagy adagokat de viszont jó kaloriadusat, tiéd az adagom!:)
2022. okt. 5. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan ellenzem, de szerintem kenyér, péksütemények, tészta, krumpli, tehát egyszerű szénhidrátok, kevés cukor. Sok állati zsiradékot nem javaslok, mint itt egyesek (pl. kolbász), az már egészségtelen. A normális tömegnövelés (nehéz) súlyzós edzést jelentene a fentiek kihagyásával, és rendes étrenddel. Attól nem kell félned, hogy egy reggel arra kelsz fel, hogy felszedtél 10 kiló izmot, de pár hónap alatt előfordulhat.
2022. okt. 5. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek megprobalom :)
2022. okt. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!