Paradicsomot és zucchinit le lehet fagyasztani? Milyen lesz utána, fogyasztható?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 21:14
1/11 anonim válasza:
Nem. Undorító lesz...ha felengeded
2/11 anonim válasza:
Egyik sem jo alany. Tuul magas a viztartalmuk es ugyan lefagyasztva meg kineznek valahogy, de amint felolvasztod, a jegkristalyok altal szetvagdosott sejtekbol inkabb zsele lesz, mint eheto zoldseg.
3/11 anonim válasza:
Attól függ
Én fagyasztok mindkettőt.
Paradicsomot negyedbe vagy félbevágva, teljesen jó levesbe, pörköltbe.
Cukkinit pedig lereszelve főzeléknek, vagy panírozva.
4/11 anonim válasza:
En fagyasztottam paradicsomot, es semmi baja, ha tudod, mihez akarod majd hasznalni. Lecsohoz elsoosztalyu. Mashoz nem probaltam.
Cukkinit nem eszem, mert konkretan nem tudom elviselni, ugyhogy az passz.
6/11 anonim válasza:
A 3. Válaszoló jól leírta. Belefőzni valamibe, oké.
7/11 anonim válasza:
Csak ugy ha utana rogton megfozod. Pl laradicsombol levest
8/11 anonim válasza:
Cukkini nyersen, darabolva vagy lereszelve ugyanúgy fagyasztható, mint az összes többi tökféle.
A paradicsom tragédia lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
Bepanírozom a cukkinit és úgy lefagyasztom, aztán kiveszem és kisütöm. Szerintem (remélem) úgy jó lesz?
2022. okt. 1. 21:22
10/11 anonim válasza:
teljesen jó. De tálcára rakva fagyaszd le, és csak utána zacskózd, mikor megfagyott. Sütni is olvasztás nélkül kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!