Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerinted rendben van az...

Szerinted rendben van az ananász a pizzán vagy polgárpukkasztás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon megosztó kérdés, én imádom, kíváncsi vagyok a gyakori kérdések szavazóközönségének véleményére, melyik csapat nyer

2022. szept. 20. 23:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Ha azért tesznek rá, mert rá való és te olyat rendelsz, az nem a pizza, vagy készítőjének hibája.

A muszlimok sem háborognak a neten, hogy amerikai filmeken azt látják, a pizza tetejét disznóhúsból készült szalámival pakolják tele. Ha van esze, háborgás helyett másfélét rendel.

2022. szept. 21. 04:43
 12/26 anonim ***** válasza:
39%

Nem pizzára való, ha elmész Olaszországba, ott - ha van is ilyen pizza - csak a turisták miatt van (Velencében meg ilyen sokmilliós turistaparadicsomokban biztosan vannak olyan helyek, ahol lehet kapni).

Normális kisebb helyeken igencsak furán néznek rád, mert ettől ordít rólad, hogy turista vagy, ugyanis egy vérbeli olasz tuti, hogy nem rendelne Hawaii pizzát.

2022. szept. 21. 08:03
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Az eredeti olasz pizzán nincs és ne is legyen ananász.

Ellenben én szeretem a sonkás ananászos pizzat

2022. szept. 21. 08:13
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj, ki mit szeret.

Számomra kizárólag a sonka, sajt, szalámi és esetleg a kukorica jöhet szóba rajta, minden más borzalmas!

2022. szept. 21. 08:25
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sokkal kevésbé negatív, mint ketchupot önteni rá - ez tényleg nem pizzára való.
2022. szept. 21. 08:36
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezö: Az ananászt pizzán lehet szeretni, lehet utálni, lehet közömbös, de polgárpukkaszónak nevezni nem - az egész mást jelent
2022. szept. 21. 08:37
 17/26 anonim ***** válasza:
67%

Ez tipikus amcsi kaja. Az olaszok idegrángást kapnak tőle.

De nem szabad elfelejteni, nagy igazság: a pizzát az olaszok találták fel, de az amerikaiak tették világhírűvé.

2022. szept. 21. 10:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem és marhára nem érdekel, hogy másnak ez esetleg nem tetszik. Akkor ő ne egye.
2022. szept. 21. 10:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A legviccesebb az, hogy a Hawaii pizza kanadai találmány :D Szerintem borzasztó, de nem háborodok fel ha valaki szereti, ízlésről nem nyitok vitát. Én utálom = én nem eszem, mindenki más azt eszik amit akar.
2022. szept. 21. 11:06
 20/26 NTBS ***** válasza:
81%
Rendben van.
2022. szept. 21. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!