Mit szoktatok enni tízóraira és uzsonnára?
Figyelt kérdés
Már aki eszik ilyet...2022. szept. 20. 17:06
1/5 anonim válasza:
Tizorait nem
Uzsonnara ha van akkor hazi cukromentes suti, ma pl fuges turos
Ha nin s akkor tk lapkenyer sajtkremkel es sonkaval
Vagy joghurt lekvarral
Vagy joghurt magaban
2/5 anonim válasza:
Tízóraira vagy semmit, vagy gyümölcsöt.n Uzsonnára pedig amit találok itthon (gyümölcs/pékáru/rántott akármi/szendvics/semmi).
3/5 anonim válasza:
Tízórai az sokszor nálam egybeolvad a reggelivel. Általában valami édesebbet eszem, pl. zabkása egy pici édesítővel, vagy túrórudi, vagy ilyesmi. Uzsonnára viszont attól függ, általában szendvics vagy saláta, attól függ, hogy itthon-e uzsonnázok, vagy nem. Ha nem itthon, akkor sokszor a szendvics mellett döntök, de ha itthon vagyok, akkor általában saláta hússal, esetleg tonhallal, mellé egy kis bulgur.
4/5 anonim válasza:
Tízóraira valamilyen gyümölcsöt, mostanában szőlőt vagy szilvát. Uzsonnázni nem szoktam.
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok, ma épp sütőtököt és mazsolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!