Csak szerintem finomabb a kistáblás milka,mint a nagy?
Figyelt kérdés
Más is észrevette hogy finomabb a kistáblás milka mint a nagy?Pl a sima tejcsokis,és az oreos is sokkal finomabb kicsiben mint nagyban,szerintem.Ez miért lehet?Az arányok miatt?A nagy kiszerelésben másabb lehet az összetétel?2022. szept. 18. 21:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan ízű, bár nem eszek sok csokit, így nehezebb megállapítanom.
2/6 anonim válasza:
Én nem szoktam nagyot venni, mert egyszerre rengeteg, ha meg már áll egy ideig, akkor persze hogy nem olyan finom.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is sokkal finomabb a kis táblás milka csoki, sőt tobb választék is van.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is finomabb! Szerintem az összetétele nem különbözik, az lehet a döntő, hogy a nagy táblás valamivel vastagabb is, azért érződik másmilyennek.
6/6 anonim válasza:
Egy teszt alkalmával a Milka volt az egyetlen, aki magyarba is ugyanazt a minőséget adta el, mint németbe. Más csokigyártók mind megbuktak. Ha ebből indulok ki, akkor szinte 100 százalék, hogy ugyanazt kapod kicsiben és nagyban is. Az egyedüli dolog ami talán befolyásolja az érzékeket, hogy a vékonyabb csoki gyorsabban olvad a nyelveden , ami sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!