Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen kis barna bogár szereti...

Milyen kis barna bogár szereti a borsot?

Figyelt kérdés
Bogarak vannak a kamrámban. Már csomó mindent kidobtam (liszt, zsemlemorzsa, gríz, de még a rengeteg bontott tésztát is) és csak nem tűntek el. Valamelyik nap megtaláltam a probléma forrását. A borszszóróban ujjnyi vastagon ültek ezek a kis dögök. Ritkán használok őrölt borsot, általában frissen őrlöm és álmomban sem gondoltam volna, hogybe tudnak mászni azokon a kis lyukakon és főleg, hogy pont a borsot szeretik. Milyen bogár lehet az?
2022. szept. 3. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
10%
Bors helyett azt olvastam közpénzt, mert akkor fideszes tetū.
2022. szept. 3. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
#1 Szuper, hogy a borsban tenyésző bogarakról is a közpénz meg a fidesz jut eszedbe. Szerelmes vagy beléjük, ezzel kelsz, ezzel fekszel?
2022. szept. 3. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kenyérbogárra tippelek.

A nőstény petéit a kenyér mellett valamennyi állati és növényi eredetű termékbe, például süteményekbe, csokoládéba, erős fűszerekbe is belerakja.

Egyetlen megoldás, hogy kidobsz mindent, alaposan kitakarítod a szekrényt és zárható üvegben, vagy műanyag dobozban tárolsz mindent. Mi csak így tudtunk megszabadulni tőle.

2022. szept. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!