Vásároltok fel árstoppos élelmiszert és tartósat a télre?
Annyira hallani, hogy mindennek elszabadul az ára, és sokan minden bevásárlás alkalmával vesznek olajat, cukrot...
Érdemes szerintetek "bespájzolni" tartós élelmiszereket, húsokkal feltölteni a fagyót?
Ma a hentes panaszkodott hogy hétről-hétre emelnek a beszállítók, a vaj kilója 4000ről 1 hónap alatt felment 6000 fölé és még sorolhatnám.
Ti hogy állatok ehhez a kérdéshez?
Öten vagyunk, mindig tele a kamra, csak azt veszek minden héten ami épp elfogyott, meg ami a menühöz kell.
Magam sütöm a kenyeret, az heti 3 kiló liszt, minden napra főzök, elfogy havi 1-2 liter olaj is, heti kétszer van süti, az havi 2 kiló cukor.
Tartok otthon minimum egyhavi adagot mindig (már a szüleimtől így tanultam, így van mióta saját háztartásom van)
Csirkemellből minimálisat fogyasztunk. Én nem szeretem egyébként sem
Olaj szintén kevés fogy.
Búzalisztet nem használunk.
Kristálycukorból lenne érdemes néhány kilót venni, de részben kicsi a konyha. Másrészt meg előfordult már, hogy valami lisztbogár vagy mi szállta meg a konyhát, és dobhattam ki mindent. Azóta nagyobb mennyiséget csakis konzervből vagy fagyaszthatóból veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!