Hol vásároltok hajléktalanoknak "élelmiszert"?
Barhol ahol magamnak is szoktam, ez nálam Lidl vagy Tesco.
De nem is értem a kérdésed mite vonatkozik.
Megmondom őszintén, nem "szoktam".
Párszor előfordult, abban a boltban, ami előtt pénzt kértek.
Sehol.
Kőbánya hajléktalanjai a tartós élelmiszereket (tészta, cukor, konzervek, kv, üdítők, zöldség/gyümölcs stb) a munkahelyemre hozzák be eladni / borra cserélni. Igen, ez egy kocsma. És igen, ezek azok a cuccok, amiket az önkormányzattól és tőletek kapnak. De vannak itt gyógyszerek, receptek (frontin, rivo stb), szerzett műszaki cikkek, ruhák és tulajdonképpen alkoholon kívül minden.
A cél a bor, a második cél a pénz, és abból bor. Úgyhogy ha segíteni akarod, a legtöbbet a pénzzel segíted, mert úgyis az lesz minden másból is, csak azzal "munka" van.
Achgdrztombdzj - helyetted is szégyenlem magam.
Egy másik kérdésedben még azt kérdezted, hogy milyen olcsó kaját főzhetnél a párod rokonainak, akiket amúgy egyáltalán nem vársz, a vendég gyereket meg utálod.. Csak nem a kajabeszerzés miatt írtad ezt ki?
Figyelj.. Ha ennyire nem bírod őket, akkor főzzön nekik a párod, te meg inkább lépj le valahova, ahol jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!