Szejtánt és vegetáriánus virslit hol lehet kapni?
Az Allee Interspar-jában, vagy a környékén lehet kapni?
A héten szeretném meglepiként megcsinálni, de nincs időm magam felkutatni (a gugli meg nem a barátom :( ) ezért nagyon hálás lennék a segítségért, hogy célirányosan el tudjak érte szaladni ♥
Vega virslit már kb bárhol, spar, tesco, aldi én ezekben szoktam venni.
(A szejtánt passzolom, utálom úgyhogy nem szoktam figyelni boltokban)
Vegán kolbász van a Rossmannban, elég drága mondjuk.
Bio-barát biobolt Fehérvári út 7/a, itt szerintem kapsz ilyesmit nagyobb választékban. Virsliszerűbbet is, mint a rossmannos.
Ahol én szoktam venni, és kicsit olcsóbb meg van választék, az a Herba Ház (a Stadionok metrómegálló közelében, a Százados úton). Szejtán ügyben nem vagyok biztos, mert azt az itt vásárolt búzasikérből otthon készítem.
A Sparban még életemben nem találtam szójavirslit, pedig sokszor kerestem, minek a közelében találta meg, aki megtalálta?
Abban a sparban ahova be szoktam menni néha, ott van egy külön rész a vegán cuccoknak (vannak mindenféle húspótlók, szendvicskrémek, vegán kukoricasali stb) és ott láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!