Szereted a csipszet?
Imádom. Ha elkezdtem le sem tudok állni vele 😅
Szerencsére a kilók miatt nem kell aggódnóm így ha elkap, megeszek akár 3 zacskoval is
Szeretem, de kb. 3 hónapban egyszer veszek. Igazából nem jó tőle a gyomrom utána.
(Amúgy kedvencem a sós, meg a baconös, a többit nem is veszem soha.)
Nagyon ritkán eszem chipset, de nyílván úgy vannak kitalálva, hogy az emberek többsége talál valamilyen ízesítésűt, ami ízlik neki.
Ebben van a csapda, sok embernél, főleg fiataloknál chip függőség is kialakulhat.
Tudományosan összerakott nasi, ízfokozókkal, E betűs adalékokkal, amit jól esik rágcsálni, mellékes, hogy élettanilag kimondottan káros.
Külön adónem van a chipseken is, és tulajdonképpen azért veszem.meg nagyon ritkán, mert drága.
Régebben, évekkel ezelőtt, amikor még rendszeresen jártam szórakozóhelyekre, sokkal gyakrabban ment a chips nasizás, voltak kifejezetten kellemes ízűek, a többieknél is azt figyeltem meg, hogy lehet az egyik nem ízlett nekik, de egy másik ízesítést már elropogtattak.
Viszont a chips arra nem jó, hogy az éhséget elűzze, sokat befalva inkább émelygést váltott ki, talán ezért sem vettem itthoni fogyasztásra soha chipset, amikor abba maradt az ivászatos korszak, elmaradt a chips is.
Ízletes nasi, de nekem nem éri az árát - talán azért, mert az íz mellé nincs igazi tartalom benne, egy sós süteményt sokkal többre tartok, az éhég ellen is jó.
A chips nem is az ebédet váltja ki kedves előttem lévő 😅
Rágcsálni való ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!