Van valamilyen fura kedvenc nasitok ami mások szerint fura?
Figyelt kérdés
Én például háromszorosára higítom a cukros pepsit és úgy iszom, mert szerintem sokkal finomabb...de szeretem a tejport magánba és a tejszínhabot kakaóporral leszórva csak így magában.2022. aug. 18. 14:52
12/29 anonim válasza:
Szeretem a ketchupot, BBQ szószt magában enni, illetve a fokhagymakrémet. Ezek azok, aminél a családom megkérdezi, ha épp rajtakap, hogy "már megint ezt csinálod?". Persze ezek nem ördögtől való dolog, szóval nem is az, hogy bármi baj lenne velük, csak a családom nem érti, hogy én ezt hogy tudom csak úgy magában random kinyomni a dobozából és enni. :D
13/29 A kérdező kommentje:
A BBQ szósztól én kaján is kiszaladok a világból, izzadt hónalj íze van :DDD
2022. aug. 18. 16:07
14/29 anonim válasza:
Csemege, vagy kovászos uborka. Csak úgy magában. ISTENI:(
15/29 anonim válasza:
Egy sima kenyeret felkockázok és ketchup pöttyöket teszek rá, aztán azt eszem. A túró rudit beledugom a kiflibe, mint egy hot dog és úgy eszem. Illetve a milka epres joghurtos táblás csokit kockákra töröm és minden kockához egy piguant paprikás chio chipszet teszek, aztán citromos gössert iszom mellé, imádom együtt őket.
16/29 anonim válasza:
Ecetes sültkrumpli jó cucc, csak nem szabad eláztatni.
Megfröcskölöd és kész.
Száraz tészta olajban kisütve, fűszerezve.
Mustáros kenyér
Banános cukros vajaskenyér
Fodros kelkáposzta levelek sütőben megszárítva, szezámmag olajjal és lemezes sóval
Edamame bab, sóval és szezámmag olajjal
Eper cukros, fehérre kevert nyers tojássárgájába mártva
Bundás kenyér édesen, fahéjjal elkészítve, egy kis mézzel megcsorgatva tálalva
19/29 anonim válasza:
Száraz tésztát szoktam rágcsálni tv-zés közben. Legjobban a csipetkét szeretem, és a spagettit.
20/29 anonim válasza:
#18, semmiképpen nem kritika, egy kicsit megrökönyödtem pl. a sütőben szárított kelkáposztától. De lehet, hogy kipróbálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!