Van valamilyen fura kedvenc nasitok ami mások szerint fura?
Egy nagy bögre langyos vagy hideg tej, plussz rengeteg holland kakaópor... imádom, amikor a tejnek a tetején rajta vannak a kakaópor darabok... aztán kb. úgy eszem le kiskanállal a tetejét. Nálam sem bírják nézni itthon, mert szerintük nagyon durrván keserű. (de legalább enyém az egész)
Az összes üdítőt nagyon hígítom. Kb. 0.5 dl narancsléhez 4-5 dl víz. Na így sem viszik el előlem
Itthon csinált pizzámra csak szószt, meg egy kis sajtot rakok, és a sütés után a tányéromban teszem rá a feltétet... Nem szeretem, ha az összes íz rá van sülve.
A fagyasztott borsó is a nasi szinten van nálam.
Nagyon szeretem a foghagymának az ízét, ezért szoktam olyat csinálni, higy tengeteget puculok, megfőzöm sós vízben, és azt nassolom...
Fuuu #1 ez tényleg nagyon undin hangzik, de érdekes volt olvasni :-D
Én a békás gumicukrot szeretem megmikrózva.
Fú 2es :D a vzíben főzött fokhagyma rész már nekem is sok lett :DD
Mondjuka mikrozott csokia z zsnei, meg egy tányérra rámikrózok megsúzott reszelt sajtot 3-4 percig aztán felhúzom egy villával és mikor hült picit feltördelem, magas fehérjetartalmű chipsnek :D
Örülök, hogy az élmezőnyben lehetek!
2-es vagyok
Nálunk egyetemi gólyatáborban konkrét szivatós feladat volt a békás gumimacit olvasztva megenni. :DDD
Én szeretem a sós ropit kólába/fantába mártani mielőtt megeszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!