Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van valamilyen fura kedvenc...

Van valamilyen fura kedvenc nasitok ami mások szerint fura?

Figyelt kérdés
Én például háromszorosára higítom a cukros pepsit és úgy iszom, mert szerintem sokkal finomabb...de szeretem a tejport magánba és a tejszínhabot kakaóporral leszórva csak így magában.
2022. aug. 18. 14:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Uborkát kb felszeletelem(nem szeletelővel! Kicsit attól vastagabbra kézzel.)alaposan megsózom, ecet rá. Se cukor se víz!Beülök a nappaliba a tv elé majd ezt rágcsálom, mártogatom az ecetet az aljáról. Férjem még nézni sem bírja 😁de én imádom
2022. aug. 18. 15:04
 2/29 anonim válasza:
94%

Egy nagy bögre langyos vagy hideg tej, plussz rengeteg holland kakaópor... imádom, amikor a tejnek a tetején rajta vannak a kakaópor darabok... aztán kb. úgy eszem le kiskanállal a tetejét. Nálam sem bírják nézni itthon, mert szerintük nagyon durrván keserű. (de legalább enyém az egész)

Az összes üdítőt nagyon hígítom. Kb. 0.5 dl narancsléhez 4-5 dl víz. Na így sem viszik el előlem

Itthon csinált pizzámra csak szószt, meg egy kis sajtot rakok, és a sütés után a tányéromban teszem rá a feltétet... Nem szeretem, ha az összes íz rá van sülve.

A fagyasztott borsó is a nasi szinten van nálam.

Nagyon szeretem a foghagymának az ízét, ezért szoktam olyat csinálni, higy tengeteget puculok, megfőzöm sós vízben, és azt nassolom...

2022. aug. 18. 15:20
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
A virágízű dolgok: rózsalekvár, levendulás csokoládé, ibolyás fagyi, ehető virágszirmok.
2022. aug. 18. 15:21
 4/29 anonim ***** válasza:
83%

Fuuu #1 ez tényleg nagyon undin hangzik, de érdekes volt olvasni :-D

Én a békás gumicukrot szeretem megmikrózva.

2022. aug. 18. 15:21
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
2-3 kiskanálnyi keserű kakaópor 1-2 kiskanálnyi mézzel kikavarva kis csészében, s abba mokkáskanalat mártogatva elnyalogatom.
2022. aug. 18. 15:26
 6/29 A kérdező kommentje:

Fú 2es :D a vzíben főzött fokhagyma rész már nekem is sok lett :DD

Mondjuka mikrozott csokia z zsnei, meg egy tányérra rámikrózok megsúzott reszelt sajtot 3-4 percig aztán felhúzom egy villával és mikor hült picit feltördelem, magas fehérjetartalmű chipsnek :D

2022. aug. 18. 15:35
 7/29 anonim válasza:
91%

Örülök, hogy az élmezőnyben lehetek!

2-es vagyok

2022. aug. 18. 15:51
 8/29 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk egyetemi gólyatáborban konkrét szivatós feladat volt a békás gumimacit olvasztva megenni. :DDD

Én szeretem a sós ropit kólába/fantába mártani mielőtt megeszem. :D

2022. aug. 18. 15:54
 9/29 A kérdező kommentje:
Hú én meg a popcornt szeretem colába és fantába mártan :D
2022. aug. 18. 15:58
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Birsalma vékony szeletekre vágva, pici mézzel vagy cukorral, meg fahéjjal a tetején, be a mikróba míg megpuhul. Nagyon fincsi.
2022. aug. 18. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!