Milyen lisztből illetve mi másból lehetne a pizza tésztát keszíteni, hogy a lekevésbé legyen hizlaló?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A helyedben nem alternatív valamit keresnék, hanem megcsinálnám rendes lisztből (ha nem vagy gluténérzékeny), de hajszálvékonyra, és nem zabálnám magamat tele vele.....
Nagyon nem hozza ugyanazt az élvezeti értéket, ha mindenféle kutyulmánnyal csinálod...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
7.22től itt van egy recept. Én mindig igy csinalom csak kisporolom az olajat. Pizzateszta allaghoz koze nincs, de finom es lehet ra feltétet tenni. En szoktam sok oreganot meg bazsalikomot tenni a tesztajaba is
A másik opcio egy teljes kiorlesu tortillalap es azt megpakolni. A taplalkozasi tanacsadok szeretnek ilyet etrendekbe irni
De tenyleg ha igazi pizzara vagysz, csinald tk lisztbol, 45 grammbol egy 26 centis siman kijon ha jol megkeleszted
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Egy olasz pizza egyáltalán nem hízlal, kár benne bármit kicserélni.
És sajnos igen, a #11-nél van az igazság: a kalóriacsökkentett alternatív megoldások jellemzően jóval alacsonyabb élvezeti értékű, jelentősen drágább verziók az eredeti, jól bevált receptekhez képest.
Ha a diéta alapja nem a visszafogottság, a mértékletes önfegyelem, , hanem a "hogy tudnék fogyózni, közben mégis többet enni" mentalitás, akkor az eredmény hosszútávon elkeserítő lesz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Adsz hozzá vizet (mint egy pizzához), megkeleszted és vékonyra nyújtod.
Amúgy nincs olyan hkgy hizlalo kaja. Olyan van hogy tul nagy mennyiseget eszel belole. Meg olyan amitol nem laksz jol es utana hamar eszel mast.
A jollakashoz jo ha a pizzafeltetben van feherjeforras es a tezstaban rostforras.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!