Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meddig áll el hűtőben a...

Meddig áll el hűtőben a lángos? A kész lángos. Sajtos tejfölös

Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meddig áll el a hűtőben a pizza? :D A kész pizza. :D Forrón is betehetem, vagy várjam meg, míg kihűl? :D
2022. aug. 8. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, próbáld ki és megtudod. Tapasztalatból tanul az ember. Legközelebb kipróbálhatod egy szelet vajas kenyérrel is. Reggelinél megmarad, beteszed, másnap reggel kiveszed és élvezed.
2022. aug. 8. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

"Hogy mennyire élvezhető, az már a hűtőbe tevés után 30 perccel is 0-hoz konvergál."

Ne mondj neki ilyen idegen szavakat, hogy konvergál, mert nem vágja. Gondold el, hogy eddigi életében még nem találkozott hasonló problémával, mint egy csakis frissen élvezhető étel hűtőbe paterolása, hogy azt fejben alkalmazni tudná jelen esetben a lángosra... :)

2022. aug. 8. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
A lángos szerintem csak frissen ér valamit. Be lehet rakni a bűtőbe, majd mikróval újramelegíteni, de annak már nem lesz meg az az igazi friss, ropogós tésztája.
2022. aug. 14. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

nagy a csend, kedves kérdező.

meddig állt el a lángosod?

bár, szerintem már olyan szikkadt azóta, hogy élére állítva is megáll, úgyhogy most már helytakarékosan tudod tárolni a frigóban. :)

2022. aug. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!