Mitől más, mitől jobb a parajdi só?
Figyelt kérdés
Vannak szakácsok meg vannak szakácskönyvek is amik kiemelik hogy Parajdi sóval sóznak, ennek a sónak más íze van vagy mitől jobb?2022. aug. 5. 21:56
1/4 grafno válasza:
Angolban meg "mindenhol" kóser sot írnak. Ugyanaz.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mihez viszonyítjuk.
A vákuumsóhoz képest nagyon jó.
Más kősókhoz képest nem feltétlenül jobb. De az meglehetősen ritka, hogy valaki bányászott sókat hasonlítson össze. Ezért a parajdit bizalmi alapon választják, mert sokak szerint jó.
3/4 anonim válasza:
Majdnem 100% a NaCl tartalma. Sok egyéb sónak magas a KCl aránya és ettől kicsit kesernyésebb az íze.
4/4 anonim válasza:
Én nem vettem észre különbséget ízben.
Viszont, a sima finomított asztali sóhoz képest rengeteg nyomelemet tartalmaz, mert nincs kivonva belőle, mint az átlagos bolti fehér sóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!