Milyen tejet vesztek inkább, ESL vagy UHT tejet? És miért jobb egyik vagy másik?
Uht tejet szoktunk venni az eltarthatóság miatt, és mert így a spajzban eláll egy kartonnal, nem foglalja a hűtőben a helyet, és elég ritkábban nagyobb mennyiségben venni.
Viszont szoktunk jó minőségű ESL tejet is venni. Azt csak úgy simán inni, 2-3 nap alatt el is fogyasztjuk.
ESL-t szoktam, abból is a 2,8%osat.
Sajnos ki nem állhatom a tartós tej ízét, sokan mondják hogy ugyanolyan mint a rendes, hát én azért érzem a különbséget
1.5 ESL.
Nekem az uht dobozízű, édes.
Úgy látom, valaki(k)nek nem tetszettek a válaszaim, és törölt(tet)e a YouTube-os linkjeimet is. Ez azonban nem változtat a helyzeten: a tehéntej nem az embernek való, hanem a bocinak.
„A kazein, ami a tehéntej fehérjetartalmának 87%-át teszi ki, a rák bármely stádiumát képes előmozdítani.”
Ezt a Kína-tanulmányból idéztem, csak hogy tudjatok róla: ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!