Miért lehet éppen a citromos fagyi az az íz, ami a legtöbb embernek a kedvence?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ti is ismertek legalább egy olyan valakit, aki mindig csak olyat kér.2022. aug. 5. 14:41
1/15 anonim válasza:
Hát én dolgoztam 10 évet fagyizoban, a citrom nem volt a leggyorsabban fogyó fagyik között... Vanília, csoki, tejszín, joghurtos gyümölcsök, eper ment legjobban
2/15 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem, mert hűsít és nem túl édes. Feltéve, ha jól csinálják, mert könnyű elrontani, sok helyen túlédesítik.
3/15 anonim válasza:
Senkit nem ismerek, akinek a citromos fagyi jutna eszébe először egy fagyizónál.
4/15 anonim válasza:
Már miért lenne az a legtöbb ember kedvence? Honnan veszed?
Szerintem az egyik leginkább megosztó íz, én például utálom.
5/15 A kérdező kommentje:
Én így vettem észre ne haragudjatok, de ha nincs így az se baj.
2022. aug. 5. 15:04
6/15 anonim válasza:
Az én környezetemre igaz. Én abszolút csoki hívő vagyok, de apám, nevelőapám, exem és a nagymamámnak is az/az volt a kedvence.
7/15 anonim válasza:
Én szeretem a citrom fagyit, mert szerintem az nem olyan édes mint a többi és a nagy melegben jobban hűsít engem. Én alapjáraton is szeretem a citrom ízét. De az ismerősi körömben nem sok citrom fagyi imádó van. Szóval én sem állítanám hogy minden ember kedvence.
8/15 anonim válasza:
Felteszem, aki nem szereti az édes dolgokat inkább választja ezt. De azóta vannak más nem édes ízek is.
Nekem mindig is savanyú érzést keltett.
9/15 anonim válasza:
Nekem a citrom a kedvencem, de a párom és az anyukám vanília mániás, apukám meg csoki. Magamon kívül nem ismerek mást, aki citrom fan.
A legtöbb ismerősöm (a hagyományos ízekből) a csoki-eper-vanília hármasból választ..
10/15 anonim válasza:
Én kértem, de túlcukrozták, így azóta már nem veszek.
Sőt, semmilyet se, mert mindegyikkel az a bajom, hogy túl édes.
Kevesebb cukorral nem lehet-ne fagyit készíteni ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!