Beköpte a légy a pörköltet, kuka az egész?
Tudom, undorító, ne haragudjatok érte. Szegények vagyunk, hetente-kéthetente 1x eszünk húst (inkább főzeléket vagy tésztákat készítek).Kint hagytam a pörköltet hűlni, mikor elpakoltam dobozba, láttam, hogy a fazék szélére petézett egy légy. Nem tudom, került-e az ételbe is, de annyira nincs szívem kidobni, bármennyire viszolygom tőle.
Tudom, akik jobb helyzetben vannak, rögtön kukába dobnák, de kérlek a válaszadáskor gyakoroljatok egy kis empátiát. Köszönöm
Én tegnap csirkét vágtam, amíg a mosóvizet hátravittem és kiöntöttem, mire visszajöttem, egy légy rápetézett...
Nagyon hamar megtörténik, tényleg egy percre fordulsz el, és meg is van a baj.
Ettől a hús vagy az étel nem lesz romlott, nem kapsz tőle ételmérgezést. Ki kel szedni azt a részt, ahol a pete van, illetve az én esetemben lemostam a húsról a petéket.
Ha téged maga a tudat nem zavar, nem lesz tőle semmi bajod. Kidobod azt a részt, és kész, esetleg átforralod az egészet a saját megnyugtatásodra.
Én azt javaslom neked, hogy lehet venni ilyen hálós leborítókat, nem is drága, pár száz forint:
Ha ez alatt hagyod kihűlni az ételt, a kis szemetek nem tudnak rászállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!