Ha egy heti élelmet megvettem 7 ezerért (tehát 1000 Ft/nap), ami kb. évek óta így van nálam, mikor jön akkor ez a híres-neves infláció, drágulás, miegymás?
Figyelt kérdés
Most tényleg azt hittem, hogy sokat fogok költeni, de nem... pedig a nyers csirkemell ára ezer éve nem olcsó, talán már nem is lesz. Még olyan luxuscikk is belefért, mint narancslé vagy dinnye.
Igaz, hogy csak egy személyre, de ugye ez két személyre is csak a duplája lenne, és nem mondjuk 20 ezer.
2022. júl. 30. 11:50
21/65 anonim válasza:
Miért nincs még törölve a kérdés?
22/65 anonim válasza:
Áprilisban 220 Ft volt a kedvenc ivójoghurtom, most ma 360.
Miket eszel te?
23/65 anonim válasza:
10 deka rizst eszik 20 deka hússal, 2 dl narancslével, két tojással, egy db paprikával, meg egy kis zabkásával. ettől még hízik is.
24/65 anonim válasza:
Ha ugyanazt, ugyanott, ugyanolyan márkában, minőségben vetted tavaly is, idén is, akkor egyszerűen hazudsz.
25/65 anonim válasza:
Elég egysikú és szegényes étkezés.
27/65 anonim válasza:
"10 deka rizst eszik 20 deka hússal, 2 dl narancslével, két tojással, egy db paprikával, meg egy kis zabkásával. ettől még hízik is."
Az egész nincs 1000 kalória. :D
28/65 anonim válasza:
de ő ügyes. mert ráadásul pár éve is ugyanennyit fizetett érte 😃
29/65 A kérdező kommentje:
A zabkása 100 g, lekvárral megbolondítva (ez egyedül nem bolti) és a banán. Az elején méz küzdöttem vele, aztán ahogy megszoktam az adagját, kb. pont jól lakom vele vacsorára.
2022. júl. 30. 14:27
30/65 anonim válasza:
a banán is min. egy százas, de lehet, hogy több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!