Megértetnétek anyámmal, hogy azalatt a 6 perc alatt is meg tud romlani a hús/ a felvágott ilyen melegben, amíg hazaér vele? A fóliás nem, de a papírba csomagolt igen.
Hogyan magyarázható el neki, hogy olyat légyszi most ne vegyen, meg szólni lehetne valahogy a többi tesának az üzletekben; hogy ne árulja most a papírba csomagolósat; csak a fóliázottat. Egy kocsi az nagyon fel tud lenni melegedve, pl tegnap délelőtt is nagyon meleg volt, ha addig felhevült, felmelegedett a kocsi, akkor nem hült ki addigra, amire anya vásárolni ment, és így akkor nem értem, hogy anyumnak miért nem egyértelmű, amit jeleztem felé, hogy pár perc alatt is meg tudhat benne romolni egy hús; mondtam neki, hogy savanyú volt az íze is, meg a szaga is; ő nem hitte el, mert ő is evett belőle, meg tesóm is, de ők vajaskenyérrel együtt ették; tehát gondolom valamennyire elnyomta a savanyú ízt. Amúgy nemtom már, mennyire volt savanyú, mert tegnap este kóstoltam meg (aznap vette anya); de amúgy én ki is köptem, jól nézett ki a hús, de nem mertem megenni. Kinézetre jól nézett ki a hús, de az íze, meg a szaga savanyú volt. Lehet, hogy szólni kellene a boltok vezetőségeiknek. ♥ Máskor friss szokott lenni, amikor hoz anya . ♥ ♥ Tehát szerintem Nem a bolt hibázott; nem véletlenül szokták hűtőkocsiban szállítani az ilyes dolgokat. Meg szóval szerintem, aki gyalog viszi, és mondjuk gyalog 6-7 percre van a kisbolt; akkor is szerintem simán meg tudhat romolni a hús. Szóval légyszi azt most inkább szerintem ne áruljátok; mert amíg hazaérni vele; addig simán megromlik. Hacsak nem hűtőtáska van a kocsiban, és abban viszi haza; meg még amikor anno osztálytáborban voltunk, akkor egyik évben olyan zacskóba csomagoltuk az útra a szendvicset; aminek az volt a neve, hogy hűtőzacskó; talán még akár az is működhet/jó lehet; de én azt nem ismerem annyira. Szal nemtom,mennyire van különbség, lehet, hogy a sima zacskó is bevált volna, de szerintem tök jó, hogy kifejezetten hűtőzacskókat kaptunk.
Volt olyan, hogy nemtom,asszem talán 60 fokra is fel tud melegedni egy kocsi pl; meg még egyszer beleültek páran egy bevásárlóközpont kocsijába 30-40-45, nemtom, hány percre; a digitális hőmérőjük felvonta a szolgálatot az újságíróknak, akik ezt a kísérletet csinálták/vállalták, meg még volt olyan, egyik híradóban hogy tojást raktak a kocsi ablakába, és otthagyták a parkolóban nemtom mennyi időre, de nemhogy megsült, még meg is égett oda. Meg asszem, az újságíróknál is voltak kaják, vagy lehet, hogy ők meg a kocsi tetejére tették.
Húsokat szoktak ecetes vízzel mosni (sokszor azért, hogy elfedjék a valóban romlott szagot - de akkor ezt már úgy árulják, nem 6 perc alatt lett baja).
Ezen kívül a védőgázos csomagolásnak is lehet egyfajta savanyú szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!