Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tegnap főztem lekvárt cukor...

Tegnap főztem lekvárt cukor és tartósito anyagot is raktam bele. Üvegekbe raktam egy napra dusztoltam. És csak híg lett. hogy újra főzhetem és kell e még bele valami??

Figyelt kérdés
Sárga barack
2022. júl. 22. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Miféle tartosito anyagot raktál bele?

Miért baj ha hig? Mi pl. jobban szeretjük a dzsemet. Ha ujra forralod, pektinnel is süritheted.

2022. júl. 22. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nátrium benzonat.
2022. júl. 22. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Hagyomanyos regi lekvárt szeretném
2022. júl. 22. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sokáig kell főzni a barackot, nincs ami besűrítse.

Főzd fel újra dzsemfix-el úgy jó lesz.

2022. júl. 22. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Egy kemikália bőven elég, ne rakjon bele még többet. Így is rámehet az egészsége hosszútávon. Sűríteni főzéssel lehet, semmilyen adalékanyag nem kell hozzá.
2022. júl. 23. 03:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ujrafozod, eleg ha kelloen surure fozod es megint dunsztolod. El fog allni
2022. júl. 23. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!