Tegnap főztem lekvárt cukor és tartósito anyagot is raktam bele. Üvegekbe raktam egy napra dusztoltam. És csak híg lett. hogy újra főzhetem és kell e még bele valami??
Figyelt kérdés
Sárga barack2022. júl. 22. 16:15
1/6 anonim válasza:
Miféle tartosito anyagot raktál bele?
Miért baj ha hig? Mi pl. jobban szeretjük a dzsemet. Ha ujra forralod, pektinnel is süritheted.
2/6 A kérdező kommentje:
Nátrium benzonat.
2022. júl. 22. 16:50
3/6 A kérdező kommentje:
Hagyomanyos regi lekvárt szeretném
2022. júl. 22. 16:54
4/6 anonim válasza:
Akkor sokáig kell főzni a barackot, nincs ami besűrítse.
Főzd fel újra dzsemfix-el úgy jó lesz.
5/6 anonim válasza:
Egy kemikália bőven elég, ne rakjon bele még többet. Így is rámehet az egészsége hosszútávon. Sűríteni főzéssel lehet, semmilyen adalékanyag nem kell hozzá.
6/6 anonim válasza:
Ha ujrafozod, eleg ha kelloen surure fozod es megint dunsztolod. El fog allni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!