Szotyi héját lenyelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Nem gyakran szotyizok(2 havonta egyszer kb), de akkor én héjastól szeretem enni. Tudom, fa*ság, de én így szeretem. Viszont nemrég szembesültem esetleges káros hatásaival, annak ha a héját is elfogyasztom. Csak egy negyed/fél zacskót ettem meg, de az lenne a kérdésem hogy lehet-e ennek súlyosabb következménye? Ezután nem igy fogom enni, nyugalom
2022. júl. 21. 22:26
1/10 anonim válasza:
Miért mi lessz ha a héját is megeszed?
2/10 anonim válasza:
Megemésztődik, semmi bajod nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Rokonomnak emiatt volt vakbél műtétje. Részleteket viszont nem tudok, hogy milyen mennyiséget evett héjastól és mennyivel előtte.
4/10 A kérdező kommentje:
ahogy a 3as is írja, elvileg vakbélgyulladás lehet a következménye. Csak nem tudom mekkora mennyiségnél.
2022. júl. 21. 22:38
5/10 anonim válasza:
De erdekes 🙈😀 es rendesen finomnak talalod? Nem szurja a szadat?
6/10 A kérdező kommentje:
Alig érezni hogy bántja, de a sós íz miatt eddig megérte😂. Viszont minden "jónak" vegeszakad
2022. júl. 21. 23:10
7/10 anonim válasza:
inkább csak szopogasd le a sót, de ne edd a héjat, íze se jó more
8/10 anonim válasza:
3 4 Ez nem igaz! Nagyon régen (több évtizede!) megcáfolt elmélet!
9/10 anonim válasza:
Nem vagy semmi.A tökmaggal hogy állsz,vagy a földimogyoróval? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!