Csilicseppet hol lehet kapni ?
Figyelt kérdés
Élőben gondolom, online látom, de megspórolnám a szállítási költséget. Pécsen élek. Van olyan üzletlánc, szupermarket, bármi, ahol jó eséllyel találkozhatok vele?#Csilicsepp
2022. júl. 19. 20:07
2/8 anonim válasza:
A legtöbb húsüzletben/hentesnél is van.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Az olcsóbbak mennyibe kerülnek? (Csak azért, hogy ha bemegyek valahová és látok kétszer annyiért egyet, mint amennyiért máshol lehet, akkor tudjam, mit várjak.)
2022. júl. 19. 21:45
5/8 anonim válasza:
Nem tudom melyik kiszerelésre, vagy gyártóra gondolsz, én ezt szoktam venni és ennek ennyi körüli az ára mindenütt:
De újabban rákaptam erre, nekem nagyon ízlik és több mint fél liter:
...ugyanez van fokhagymás és vöröshagymás ízesítéssel is, csak a kupakjuk sárga, illetve rózsaszín. Ugyanaz a gyártója, mint a cseppeknek.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, olyasmire, mint az első linked, kifejezetten a csepp érdekel. Köszönöm, így már van viszonyítási alapom. :)
2022. júl. 19. 22:19
7/8 anonim válasza:
Én ilyet szoktam venni, meg ebben a webáruházban van több hasonló, az erősségétől is függ az ára.
8/8 anonim válasza:
Eurós,Goods marketben is szokott lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!