Csak én nem szerettem a rántott húst mikrozni?
Mikrózva valóban nem a legjobb mert ha már hideg és újra rámelegítek akkor a benne lévő olaj meg víz miatt a panír tocsogósabb lesz és nem olyan jó már úgy. Én hidegen szendvicset szoktam csinálni belőle, két kenyér vagy félbevágott zsömle közé berakom nagyon picit rámelegítek éppen csak annyira hogy kb olyan meleg legyen minta kezem, mert hűtőből kiszedve hidegen sem eszem meg, sehogyan sem.
Én csak frissen szeretem a legjobban. Meg persze én úgy szoktam hogy 2-3napra valót bepanírozok és csak annyit sütök ki amennyit aznap meg is eszünk, aztán másnap ami előre be van panírozva csak ki kell sütni és ennyi. Nekünk így bevált. Meg mi sokszor több napra főzünk előre mertidőnk nincs mindennap főzni, ketőnkre meg feleslegesnek is tartjuk. Meg mi nem eszünk sűrűn rántott húst tehát ha 2-3 napig azt esszük maximum a köretet váltogatjuk és mi azzal bőven elvagyunk, mert utána 1 hónapig nem szoktunk enni.
Most nyáron rántott cukkíniből sűrűn szoktunk enni, azt megesszük hidegen is. Meg szerencsére a kis kertünkbe nagyon sok szokott lenni meg rengeteg mást is tudunk belőle csinálni.
Az gondolom megvan, hogy frissen sült kategória...
Szóval nagy elvárások nem lehetnek vele szemben, ha az alapvető jellemzője hiányzik!
Én se mikrózom. Sütőben egy fokkal jobb, de az sem az igazi.
De igazából csak frissen eszem, annyit csinalok ami elfogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!