Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csak én nem szerettem a...

Csak én nem szerettem a rántott húst mikrozni?

Figyelt kérdés
Olyan rossz íze lesz ha megmelegítem meg kifolyik belőle az olaj és akkor úgy áhh. Inkább megeszem hidegen, sokkal jobb.
2022. júl. 18. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
A rántott húsban hogy lehet olaj?
2022. júl. 18. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Én eleve jobb szeretem hidegen a panírozott-kirántott dolgokat. Ha azt akarok ebédre akkor reggel megcsinálom, beteszem a hűtőbe és onnét veszem ki az ebédhez.
2022. júl. 18. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Köszi az infót.
2022. júl. 18. 16:35
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én sem szeretem mikrózva, akkor inkább hidegen
2022. júl. 18. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi se szeretjük mikrózva. Mondjuk én eléggé extrém eset vagyok, mert szinte bármilyen főtt ételt megeszem hidegen, de még anyukám is, aki egyébként a főtt ételt forrón szereti, a rántott húst sosem mikrózza meg.
2022. júl. 18. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Mikrózva valóban nem a legjobb mert ha már hideg és újra rámelegítek akkor a benne lévő olaj meg víz miatt a panír tocsogósabb lesz és nem olyan jó már úgy. Én hidegen szendvicset szoktam csinálni belőle, két kenyér vagy félbevágott zsömle közé berakom nagyon picit rámelegítek éppen csak annyira hogy kb olyan meleg legyen minta kezem, mert hűtőből kiszedve hidegen sem eszem meg, sehogyan sem.

Én csak frissen szeretem a legjobban. Meg persze én úgy szoktam hogy 2-3napra valót bepanírozok és csak annyit sütök ki amennyit aznap meg is eszünk, aztán másnap ami előre be van panírozva csak ki kell sütni és ennyi. Nekünk így bevált. Meg mi sokszor több napra főzünk előre mertidőnk nincs mindennap főzni, ketőnkre meg feleslegesnek is tartjuk. Meg mi nem eszünk sűrűn rántott húst tehát ha 2-3 napig azt esszük maximum a köretet váltogatjuk és mi azzal bőven elvagyunk, mert utána 1 hónapig nem szoktunk enni.

Most nyáron rántott cukkíniből sűrűn szoktunk enni, azt megesszük hidegen is. Meg szerencsére a kis kertünkbe nagyon sok szokott lenni meg rengeteg mást is tudunk belőle csinálni.

2022. júl. 18. 17:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az gondolom megvan, hogy frissen sült kategória...

Szóval nagy elvárások nem lehetnek vele szemben, ha az alapvető jellemzője hiányzik!

2022. júl. 18. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen egész finom reszelt tormával hidegen, és felvágott gyanánt lehet úgy enni.
2022. júl. 18. 17:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én se mikrózom. Sütőben egy fokkal jobb, de az sem az igazi.

De igazából csak frissen eszem, annyit csinalok ami elfogy

2022. júl. 18. 18:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem mikrózva, esetleg sütőben melegítve, de hidegen is teljesen jó.
2022. júl. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!