Rántani való ömlesztett sajttal milyen tapasztalatokat szereztetek?
Figyelt kérdés
Hasonló tömlőben van, mint a parizerek, 1/2 kg-os kiszerelésben. Viszonylag olcsó. Érdemes ilyet vásárolni? Csak kirántani lehet, vagy más módon is el lehet fogyasztani?2022. júl. 8. 21:40
1/7 anonim válasza:
Egyszer vettünk Sissyt (Pennys), nekem nem volt finom.
2/7 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet mondani ételre, de ritka szar volt. Hogy milyen márka már nem emlékszem, de soha többé!
4/7 anonim válasza:
Minden formában ehetetlen. Na jó, ez így nem igaz. Egy hét éhezés után még örülnék is neki. De addig pénzt nem adok érte.
5/7 anonim válasza:
Mű ízű, inkább csináld meg házilag.
6/7 anonim válasza:
Inkább valami rendes sajtot ránts ki.
Utolsó utáni mind ízre,állagra
7/7 anonim válasza:
Nekem nem vészes és eszek néha, de valóban nem az igazi. Én kamit, brie-t, és edámit is panírozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!