Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért ilyen alpári nevet...

Miért ilyen alpári nevet adtak ennek a kukoricapehelynek?

Figyelt kérdés
Az élelmiszer neve sós PUKI extrudált kukoricapehely. Számomra hihetetlen, gyerekek ezt tanulják meg hogy PUKI. ALPÁRI. Miért? Még nem mondták hogy pukk, de ha mondani fogják akkor vége. Nem veszek nekik többet ebből a kukoricapehelyből. Kész, befejeztem.

2022. jún. 29. 21:46
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
PUFI az lesz. Hogy lehet át írattatni a gyártóval?
2022. júl. 19. 14:27
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Kell hozzá sok sok pénz és szerencse
2022. júl. 19. 14:29
 33/34 A kérdező kommentje:
Van
2022. júl. 19. 14:55
 34/34 anonim válasza:
39%

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Először is megtisztel minket bizalmával, amiért termékünket választotta. Sajnálom, hogy a kukoricapehely neve nem felel meg az Ön erkölcsi ízlésvilágának.

Kérdésére válaszolva tájékoztatnám Önt arról, hogy a "Puki" elnevezést cégünk alapítója adta a terméknek, mivel a minta termék elfogyasztása után a bélrendszerében nagy mértékben felgyülemlett gázt tapasztalt, amely egy meglehetősen intenzív nesszel távozott a végbeléből. A "Puki" márkanév az említett hanghatás jellemzőjére utal.

Amennyiben a termék elnevezését sértőnek találja elnézését kérjük. Kifogását már jeleztem az igazgató tanács felé, így hamarosan a szellentésnek egy másik szinonímája válthatja fel a "Puki" márkanevet. Személyesen a "Fing" vagy "Trotyi" nevet javasoltam a tanácsnak. Az extra kiszerelésű kukoricapehely "Giga Fing" elnevezése esetleg elnyerheti az Ön tetszését?

Remélem a jövőben lesz szerencsénk még Önt a vásárlóink között tudni.

Szeretettel várjuk az új márkanevünkre irányuló javaslatait!

Üdvözlettel:

Varga Gréta

Marketing igazgató

2022. dec. 19. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!