Mi a kedvenc felvágottatok?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy nektek mi lehet a kedvencetek.🤔 Én már azt hiszem megtaláltam.😏🤭 A Penny sajátmárkás "Karát" illetve "Dárdás" felvágottjai mennyeiek és rendkívül kedvező áron beszerezhetőek🤤 Az egész család boldog ha veszek belőle😎#pennylove
2022. jún. 25. 12:38
31/33 anonim válasza:
"A felsorolt ételek többsége nem felvágott"
Dehogynem, hisz a magyar nyelvben ez a szó többek között szeletelve, kimérve kapható szalámit, párizsit és hasonló húskészítményeket jelent.
32/33 anonim válasza:
Az élelmiszerkönyvbem nem.
De lehet técedek, és akkor a tüzifa is ide sorolható, meg a favágó, aki öntelten nyilatkozik arról, higy milyen remek szaki.
33/33 anonim válasza:
"Az élelmiszerkönyvbem nem."
Szakmai körökben lehet hogy máshogy használnak egyes kifejezéseket, de az emberiség 99,9%-a nem élelmiszermérnök és hasonló, így értelemszerűen a hivatalos köznyelvi jelentés lesz náluk mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!