Mi a kedvenc nasid/édességed film/sorozat nézés közben?
Figyelt kérdés
Én a gumicukrot/gyümölcssalátát preferálom ha édesség és filmnézés, mert nem lesz tőle zsíros a kezem, nem maszatol, morszál stb.2022. jún. 24. 23:40
12/17 anonim válasza:
Én általában mindkettőt eszem film/sorozat nézése közben, legtöbbször chipset és valamilyen csokoládés kekszet vagy süteményt
13/17 anonim válasza:
Popcorn :D Ha az utolsó kajámnak bármit választhatnék, akkor a cinemacitys popcorn legyen. Bármennyit el tudok belőle pusztítani. A mikrósat nem szeretem, hanem alattunk van egy palacsintázó, ott is sütnek popcornt, az valami mennyei.
Csokit nagyon-nagyon ritkán veszek, meg alapból nem vagyok édesszájú. Viszont ha megkívánom akkor Kit Kat Popsból a popcorn-mogyoróvaj ízűt.
14/17 anonim válasza:
Nem szeretek filmnézés közben enni. A vacsorámmal egybekötve végigfutom a szokásos netköreimet, utána állok neki filmet vagy sorozatot nézni.
17/17 anonim válasza:
otthon nem nasizom film alatt. Nem jo szokas. De moziban muszaj :))) akkor Nachos Salsa szosz es Popcorn es üdito :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!