Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyibe kerül egy hónapban...

Mennyibe kerül egy hónapban az étel/ital?

Figyelt kérdés

Nemsokára elköltözöm itthonról egy albérletbe Budapesten, egyedül. Aránylag egészgéges ételeket szeretnék majd enni.

Nektek mennyiből jön ki a kaja/pia egy hónapra? (Egy 180cm 65kg-os srác vagyok)

2022. jún. 23. 05:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát ha nem főzöl akkor minimum 80, akár több is.
2022. jún. 24. 11:26
 22/23 CsakAKommenteketJöttemOlvasni ***** válasza:
72%

Én kb 40ből kijövők. Csaj vagyok, de hízókúrán és fizikai munkát végzek, szóval szeretek enni:D

Annyi csak, hogy nem eszem éttermi kaját/bolti dobozos készételt - mert drágák

Nem eszem csokikat, üdítőket (mert minek, ha otthon is lehet betölteni teát xd)

Nem eszem húst, tejterméket, tojást stb állatságokat.

Nem csak, mert ilyen habi állatvédő vagyok,

Mert

Kevesebb takarítással, szaggal, macerával jár,

és szebb a bőröm kicsit.

Erőszintem kb ugyanolyan, mint régen, akkor már nem tökmindegy, hogy teszek-e a hagymásbabhoz csülköt vagy sem?

És egész olcsón kijövők, ha szezonális zöldséget/gyümölcsöt eszem, nem pedig valami méregdrága külföldit

Amúgy kenyérmániás vagyok. Mindig mindenhez kenyeret tolok.

Most, hogy már 600-700ft csak a natúr kenyér (és ez csak kenyér, zöldséget, hüvelyeseket még nem számoltam bele xd), kíváncsi leszek, mennyi lesz pár hónap múlva a kiadásom

.

Ja és, ha iszol kávét, teát, esetleg üdítőket, azt is hozzá kell adni

2022. jún. 26. 22:56
 23/23 anonim ***** válasza:

hat ez igy nagyon nem preciz kerdes. Annyibol jon ki, amennyit ra tudsz szanni. lehet elni rizsen,babon,vizen. Lehet elni etterembe jarasbol, bio cuccok vasarlasabol, ...

szoval attol függ mi eszel, hol es mennyit. az hogy vekony vagy nem jelenti azt hogy keveset eszel es ha köver az sem hogy sokat..

nekem olyan 40-60 ezer egy heten. függ attol otthon eszem e vagy etterem,megyek e moziba vagy szinhazba,...

2022. jún. 28. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!