A gyümölcslégyártó üzemekben ügyelnek arra, hogy férges gyümölcsök ne kerüljenek a gyümölcslébe?
Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 19:39
1/13 anonim válasza:
Tudod, azért pasztőrözik, hogy ez ne legyen akadály.
2/13 anonim válasza:
Dehogy. Belegányolják a darazsat és a kerítéslécet is.
3/13 anonim válasza:
:D Még anno srácként dolgoztam nyáron egy híres család barackföldjén és lébarackot szállítottunk az egyik leghíresebb gyümölcslégyártóhoz. Na azt nem akarjátok látni. És minden hazugság nélkül mondom, azóta nem ittam baracklevet.
4/13 A kérdező kommentje:
Komolyan?? Csalódott vagyok. nem mesélnél arról konkrétan miket láttál?
2022. jún. 17. 19:57
5/13 anonim válasza:
Esküdj, külön üzem van arra, hogy ártsanak a gyümölcslegyeknek?!
Nem értem én már ezt a világot... :/
6/13 anonim válasza:
Én akartam ezt a szar poént lelőni! Lepjen meg a gyümölcslégyártó!
7/13 anonim válasza:
Szomszédom az apja sajtgyárában dolgozott nyaranta. Azóta nem eszik sajtot. Ez most off volt, kérdező, de ne akarj mindig mindent tudni, jobban jársz :)
8/13 anonim válasza:
Én 30 éve egy gazdaságban dolgoztam, válogattuk a barackokat.
Én naivan kidobáltam, amit én már nem szeretnék meginni. Alig kaptak levegőt, úgy hápogtak, h mit gondolok. Azért annyira gáz nem
volt, hogy utána ne igyak barackot.
9/13 anonim válasza:
mér, ha most ezt tudod, akkor már nem ugyanolyan finom a baracklé íze?
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az lenne az ideális, hogy mindenki akarja tudni pontosan mit eszünk, hogyan készül, mindent.
2022. jún. 17. 21:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!