Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lejárt élelmiszerekhez olcsóbb...

Lejárt élelmiszerekhez olcsóbban hozzájutni valahol lehet?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam már régebb óta, hogy alternatív élelmiszer forrásokat kellene keresnem. Rengeteg olyan élelmiszer van, amit én személy szerint még simán megeszek még annak ellenére is, hogy lejárt a szavatossága, mert sok olyan termék van, aminél ez nem olyan nagy probléma nekem.

És úgy tudom, rendes boltban nem árulhatnak olyanokat, amik lejártak, mert a fogyasztóvédelmi törvény nem engedi.

Viszont létezik olyan forrás, ahonnan be tudnék szerezni piaci áron jóval olcsóbban lejárt szavatosságú élelmiszereket magamnak? Nagyon sokat jelentene számomra, rengeteget tudnék spórolni vele.

2022. jún. 16. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#4, föltett egy szerintem tök logikus kérdést. Mi ebben a panaszkodás? Én is gond nélkül kifizetem az élelmiszert, de lenne ötletem, mire költsem, ha fele ennyiért venném.

Egyébként ez engem is érdekelne, de nem tudok ilyen lehetőségről. De szerintem ha szabadna árulni (jól látható jelöléssel) mindjárt nem érne sokkal kevesebbet a két hónapja lejárt sárgaborsó, mint a két hónap múlva lejáró. Kicsit béna a szabályozás, ugyanakkor érthető, hogy nem akarják még tovább bonyolítani.

2022. jún. 16. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
*dumpster
2022. jún. 16. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a munch appot. Több vátosban elérhető, éttermektől,pékségektől lehet nagy kedvezménnyel a maradékot elhozni
2022. jún. 16. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!