Miért nem tudok semmilyen ételt utálni?
Világ életemben mindent megettem, még az olyan kaját is a suliban amire a menzán mindenki fújolt én azt is finomnak éreztem. Nem értem miért?
Nem eszek sokat de bármit. Már az oviban is legjobb evőként emlegettek, amíg másokkal ment a cirkusz hogy na csak 3 kanállal egyél belőle, én már a repetát is megettem.

Mert túl jó ember vagy :D
Amúgy én is csak 3 fajta ételt utálok, minden mást megeszek.

Ez a jobbik eset.
Én se vagyok finnyás, de azért van pár étel amit nem szeretek. Ellenben a férjem.. semmit se eszik meg ami zöld, a paprika, kukorica bab, krumpli az összes zöldség amit megeszik. Nem eszik csontos húst, se darabkás ételt. Nem szereti az ázsiai ételeket, főként mert a fentiek megtalálhatóak bennük. Se hagyma, se fokhagyma, csak ha eltüntetem (az engedélyével). Se tejföl, se majonéz, se semmilyen szósz max kecsap. Semmilyen savanyúság, se befőtt. Édes és savanyú együtt az no-no. A kolbász csak sülve finom vagy szendvicsben levesben vagy egyébb főtt állapotban fúj. A csirkemell szárazra sütve finom neki. Szereti az égett ízt, szóval mindent egy kicsit túlsütök neki, kivéve a sztéket, az jó véresen szerencsére.
Tojásokból csak a tükörtojást szereti, sertésből csak azt amelyikről le van vágva az összes zsírosabb rész. Napestig tudnám sorolni.
Tudod milyen nehéz főzni? Nekem végülis mindegy lenne de zöldség kell, meg nem 5 ételt akarok ismételni egész életemben.
Mindemellé van egy közepesen finnyás totyogósunk.
Feladom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!