Mit tegyek ?Hogy juthatnék több pénzhez?
Figyelt kérdés
Még nem kaptam bért,nyilván még várnak vele mert 10.éig kötelesek a munkáltatók fizetni általában.Csak nekem semmi élelmiszer alapanyagom nincs már,az esti adományt várom ami csak 6 óra környékén lesz,ez ilyen szociálisan szegényeknek járó étel amit utcán osztanak.Erre is nagy nehezen bukkantam rá pontosan hogy működik mert az egyik vezető akit kérdeztem annyira szemét volt hogy letagadta hogy létezne ilyen.Ellenben a dolgozók többször mondták nekem hogy van ez a lehetőség, legszívesebben alaposan helyre tenném a vezetőt hogy mit képzelt hogy letagadta,meg minek van ott ha a segítség hozzáférést gátolja.Ő meg dúskál a pénzébe,jobbnál jobb ételekbe,terebélyes divatos autóba,gondolom kirándulásba,nyaralásba,szép házba vagy lakásba meg stb stb.De EGY ÉTKEZÉSRE nagy nehezen kettő étkezésre való ételt meg sajnál a szegény embertől,mert hát az ő gondolkodása az,minek mondja meg hogy csak több főre kelljen adni,többről kelljen gondoskodni.Egyébként meg a szálló ahonnan hozhatják,ha onnan viszik tovább tele van általába rengeteg pekárukkal,adománynak oda készített ruha neművel,edénnyel,sok zöldséggel és egy nagy kondér főtt étellel.Akkor jujj abból a "keveskebol"szánjunk még egy új személyre aki ráadásul nem is mindennap venné igénybe ezt a lehetőséget hanem csak időközönként.Az a bajom hogy amíg esténként nem jutok ehhez hozzá és nem érkezik meg a pénzem nem fogok tudni nappal semmit sem enni.A szállóra nem tudok kijárni kajálni mert személyes oka van,csak addig ha kimegyek az utcára vagy intézni valóm van el is ájulhatok tápanyag hiányában.Gondolkoztam hogy elkérek a kórházi megmaradt kosztbol esetleg,csak az meg annyira kitudódna,megvetne mindenki és ha pont oda kerülnek be nevetnének vagy piszkálódnanak,hogy fújj más maradékát enni minden gusztustalan.Pedig volt bizony hogy kukából turkaltam hónapokig a kaját mert már annyira éhes voltam.Mielőtt azt mondanátok kamu,szórakozok csak vagy hova teszem a pénzem.Hát az igazság az hogy muszáj sokat beadnom ahol lakok és nagyon kevés a béren 11 dolgot vettem és már nincs a pénzből,pedig csak pár dolgot vettem.2022. jún. 7. 23:47
11/19 A kérdező kommentje:
El kellett költeném mert kisgyereket fogok nevelni,neki kellett megvennem a dolgokat,meg magamnak ami kell a kórházba majd.Testápolásit meg muszáj volt vennem,hogy legalább tisztálkodni tudjak.Elvégre annyi csak meg jár nekem is,hogy egy szappant meg fogkrémet vegyek.A számlákat nem nekem kell fizetnem csak beadnom kell.De most csak 10ezer körül kapok ez így bőven kevés.Örültem ha a kórházba egy kis harapni valót tudtam venni,amivel egyébként nem lakok jól.De az majd a kórházba kell nem fogyaszthatom most el mert ott megéhezek mit eszek ha csak 3 X van étkezés.
2022. jún. 9. 00:47
12/19 A kérdező kommentje:
Vérplazmát nem adhatok erősen vérszegény vagyok sőt több vérre lenne szükségem.
2022. jún. 9. 00:51
13/19 anonim válasza:
Te jó ég..... Magadra sincs penzed és így vallaltál gyereket? Huhhhh...
14/19 anonim válasza:
Bunkóságnak hangozhat de igaza van a 13 asnak. Ha magadra nincs elég nem kellene egy gyereket is szegénységben nevelni emiatt. Senkinek sem jó ez így.
Extra profitnak nekem is a plazma jutott eszembe de írtad, hogy nem adhatsz így nagyon más nem jutott eszembe. Max ha van barátod és egészséges küld el spermadonornak ha jól tudom 20K t fizet alkalmanként, és heti 1X tud menni. Esetleg ha van kézügyességed árulhatsz festett cserép babát tesóm is árul darabját 5K ért és viszik mint a cukrot.
15/19 anonim válasza:
Terhes vagy???
Ennyi ésszel és ennyi pénzzel???
És a gyereknek miből tervezel enni adni???
A kórházban 3x étkezéssel éhezni fogsz, miért is????
16/19 A kérdező kommentje:
Hát semmiből sem tudok neki sajnos meg magamnak sem ,tudom igaza van a 13 asnak de már így jártam.
2022. jún. 10. 00:23
18/19 anonim válasza:
Valami nincs tendben vallon felül, vagy trollkodás...
19/19 anonim válasza:
Szóközhianyos troll, ez is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!