Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek ?Hogy juthatnék...

Mit tegyek ?Hogy juthatnék több pénzhez?

Figyelt kérdés
Még nem kaptam bért,nyilván még várnak vele mert 10.éig kötelesek a munkáltatók fizetni általában.Csak nekem semmi élelmiszer alapanyagom nincs már,az esti adományt várom ami csak 6 óra környékén lesz,ez ilyen szociálisan szegényeknek járó étel amit utcán osztanak.Erre is nagy nehezen bukkantam rá pontosan hogy működik mert az egyik vezető akit kérdeztem annyira szemét volt hogy letagadta hogy létezne ilyen.Ellenben a dolgozók többször mondták nekem hogy van ez a lehetőség, legszívesebben alaposan helyre tenném a vezetőt hogy mit képzelt hogy letagadta,meg minek van ott ha a segítség hozzáférést gátolja.Ő meg dúskál a pénzébe,jobbnál jobb ételekbe,terebélyes divatos autóba,gondolom kirándulásba,nyaralásba,szép házba vagy lakásba meg stb stb.De EGY ÉTKEZÉSRE nagy nehezen kettő étkezésre való ételt meg sajnál a szegény embertől,mert hát az ő gondolkodása az,minek mondja meg hogy csak több főre kelljen adni,többről kelljen gondoskodni.Egyébként meg a szálló ahonnan hozhatják,ha onnan viszik tovább tele van általába rengeteg pekárukkal,adománynak oda készített ruha neművel,edénnyel,sok zöldséggel és egy nagy kondér főtt étellel.Akkor jujj abból a "keveskebol"szánjunk még egy új személyre aki ráadásul nem is mindennap venné igénybe ezt a lehetőséget hanem csak időközönként.Az a bajom hogy amíg esténként nem jutok ehhez hozzá és nem érkezik meg a pénzem nem fogok tudni nappal semmit sem enni.A szállóra nem tudok kijárni kajálni mert személyes oka van,csak addig ha kimegyek az utcára vagy intézni valóm van el is ájulhatok tápanyag hiányában.Gondolkoztam hogy elkérek a kórházi megmaradt kosztbol esetleg,csak az meg annyira kitudódna,megvetne mindenki és ha pont oda kerülnek be nevetnének vagy piszkálódnanak,hogy fújj más maradékát enni minden gusztustalan.Pedig volt bizony hogy kukából turkaltam hónapokig a kaját mert már annyira éhes voltam.Mielőtt azt mondanátok kamu,szórakozok csak vagy hova teszem a pénzem.Hát az igazság az hogy muszáj sokat beadnom ahol lakok és nagyon kevés a béren 11 dolgot vettem és már nincs a pénzből,pedig csak pár dolgot vettem.
2022. jún. 7. 23:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Wolt futár, foodpanda vagy hasonló munka ? Nem tudom, milyen környéken élsz, így nem tudok többet hirtelen.
2022. jún. 8. 00:56
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
adj vérplazmát
2022. jún. 8. 01:06
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Válts munkahelyet. Nem tudom férfi vagy vagy nő, fennáll-e megváltozott munkaképesség esetleg, de néztem nemrég egy hirdetest, napszámost kerestek egy tanyára, sok fizikai munkával, óránként 2ezres fizetéssel, de ingyenes szállással, és azt írták "neha van közös bogracsolas, birkaporkolt, mikor mi", elég laza hirdetés volt de úgy tűnt sokat nem kell kajára költeni. Van egy csomó munkakör, amit ha végezhetsz, jár munkahelyi ebéd, szállás.
2022. jún. 8. 01:36
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Ezekből a dobozokból is egyre több van most már az országban.

Ha olyan helyen laksz ahol van ilyen, akkor mindenképp használd ki a lehetőséget. Ezekben mindig találsz kaját.

2022. jún. 8. 01:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Vállalj plusz munkát vagy másik munkát.

Kérj valakitöl a munkahelyeden vagy ott a szállón.

2022. jún. 8. 03:48
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Csak nekem semmi élelmiszer alapanyagom nincs már,az esti adományt várom ami csak 6 óra környékén lesz - tegnap 23:47-kor írtad ki.

Kamu, ráadásul olvashatatlan is.

2022. jún. 8. 07:02
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
De ha kaptál bért az előző hónapban is, akkor miért nem osztottad be jobban? Ha vkinek alacsony a fizetése, nem kell csontra elkölteni a következő fizetés ELŐTT!
2022. jún. 8. 10:08
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
6 . De legalábbis valami marhára nem stimmel a toronyban....
2022. jún. 8. 10:09
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Szia, segítek szívesen, fiú vagy, vagy lány?
2022. jún. 8. 10:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Lány
2022. jún. 9. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!