Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Holnaptól diakmelozni fogok,...

Holnaptól diakmelozni fogok, 8 órában és lesz egy félóra szünetem. Mit vigyek enni, ti mit szoktatok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szendvics...
2022. máj. 29. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Van hűtő és mikró a munkahelyeden? Az elég sok helyen van, és akkor sok féle ételt tudsz majd vinni.

Első napra amúgy szendvics, felméred úgyis a kaja lehetőségeket a többi napra (menza például a közelben) , csak az első nap a bizonytalan.

2022. máj. 29. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Fizikai meló vagy csak ülsz a s.gg.den? Mikró, hűtő van?
2022. máj. 29. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Mi mindig szendvicset vajjal, és valamilyen tartós, melegen sem gyorsanromló száraz szalámival. Meg szoktunk bele rakni zöldséget (uborka, retek, saláta, paprika, paradicsom), meg pirosaranyat, vagy majonézt, vagy sajtot. Mikor mit, változatosan szoktuk.
2022. máj. 29. 20:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Kasszazas, arufeltoltes, de ez miért fontos? A hűtőt holnap megnezem. :D
2022. máj. 29. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Én rizst- tarhonyát, stb. vinnék ilyen-olyan romlatlan szósszal, zöldséggel.

Nekem a szendvics nem ebéd.

2022. máj. 30. 06:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, a szendvics nekem is max 1 óráig elég.
2022. máj. 30. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
A kasszások meg árufeltöltők sokan nem is visznek kaját. Hanem ott helyben megveszik az éppen jóáru, akciós dolgokból ami szimpatikus, és azt eszik. Egyébként van mikró, meg hűtő is a legtöbb helyen.
2022. máj. 30. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Normális szendvics. Teljes kiőrlésű vagy korpás vagy magos bagett/kifli/zsemle hogy a rost eltelítsen. Azt megkenve sajtkrémmel humusszal stb hogy legyen zsiradek. Arra johet sult hus, tofu, sonka, szalami vagy kolbasz (feherje). Arra jon sajt (tobb kaloria, zsir, feherje) es a zoldsegek (rost, eltelit)

Ha egyszerre eszel feherjet, zsirt es szenhidratot, sokkal tovabb nem leszel ehes, zoldseg es rostok ugyanez.

De két szelet margarinis kenyer koze pakolt 2 szelet szalami swnkit nem lakat jol

2022. máj. 30. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor meg nem lattam az uj munkahelyemen hogy mi a huto, mikro stb szokas, akkor szendvicset vittem, amit szunet elejen ettem meg. Szunet vegen pedig egy tomenyebb zabszeletet vwgy feherje szeletet. Igy nem volt egymas utan tul sok, de az ugymond desszert adott egy kis plusz lojetet.

Meg sokszor vittem osszesutott tortillat, ebedig kibirja az is

2022. máj. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!