Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Joghurtos salátaöntet készítés...

Joghurtos salátaöntet készítéséhez milyen fűszereket vagy fűszermalmot ajánlotok vásárolni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor milyent szoktam készíteni. Lehet bele tenni citrom lét, ha nem lenne elég savanyú. Nyilván édesítő is, ha esetleg az ízlésednek úgy jobban esne. Só és a Bors alap.

Én zöldfűszereket szoktam bele tenni, mint a friss petrezselyem vagy esetleg bazsalikom vagy akár snidling.

Igazából attól is függ, hogy mire szeretnéd ráönteni.

Nekem az egyik kedvenc salátám a következő alapanyagokból áll:

-Jégsaláta

-Lilahagyma

-Paradicsom

-Sült natúr csirkemell (só és bors)

-Light mozzarella golyók

-kukorica (ha épp olyanom van)

Az öntet pedig light joghurt amit sóval, borssal és petrezselyemmel és bazsalikommal ízesítek, illetve nálam kerül bele fokhagyma granulátum is.

De egyébként én el tudnék képzelni egy kapros ellegű öntetet is, hasonlót mint amit Gyros mellé adnak.

2022. máj. 25. 00:29
 2/5 A kérdező kommentje:

De nincs valami fűszerkeverék hozzá amit megvehetek?

Mindig nem tudok vágógatni főleg ha bent eszem.

2022. máj. 25. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Elbattyogsz a boltba, van egy csomó saláta fűszerkeverék.
2022. máj. 25. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A Kotányinak és a Lucullusnak is van salátaöntet fűszerkeveréke, a legtöbb boltban kapható valamelyik. Finomak, én személy szerint a Kotányit szeretem jobban.

(Keress rá, így tudni fogod legközelebb mit keresel. Leggyakrabban a fűszereknél találod meg.)

2022. máj. 25. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Friss apróra vágott kaprot, pár csepp levet és zöld citrom héját reszelve, fokhagymát is lereszelve belekevered, törsz rá borsot, isteni lesz
2022. máj. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!