I.B.T. kérdése:
Megihatom ezt a fehérjeport?
Figyelt kérdés
Előző év májusában vettem. Ismerőseim, akik rendszeresen járnak edzőterembe (én inkább az otthoni edzést, futást szeretem) mindig kinálgatták. Ittam egy párat de nem igazán jött be. Aztán mikor mentem venni pár vitamint, úgy voltam vele miért is ne vegyek egy kilót. Ma takaritom a szekrényemet és látom, hogy hoppá még ott van. Le nem járt, nincs kellemetlen illata. Felbontás után, ha nedvességtől, fénytől zárt helyen tartottam akkor azt még megihatom? Van valakinek tapasztalata ilyen téren?2022. máj. 21. 12:51
1/4 anonim válasza:
Hát a port nehéz meginni. Nekem mindig olyan nehéz lenyelni, olyan fojtós. Fel szoktam oldani, neked is ezt javaslom.
2/4 anonim válasza:
#1 :D
Ez amúgy milyen kérdés? Megehetsz-e valamit, ami nem járt le, jó az illata, jól néz ki.
Lejárat után se lenne tőle semmi bajod, nemhogy így.
Ez olyan mintha azt kérdezném, hogy megehetem ezt a joghurtot, semmi baja és nem járt le, de már minimum 3 napja a hűtőben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!