Miért vannak olyan emberek akik lassan egy kilóèrt vesznek szeletelt kenyeret ezer forintért? Amikor van olcsóbb is!
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 20:00
1/16 A kérdező kommentje:
Rossz kategória valaki jelentse!
2022. máj. 9. 20:00
2/16 A kérdező kommentje:
Nem értem ezeket embereket!
2022. máj. 9. 20:02
3/16 anonim válasza:
Mert nekik az ízlik jobban.
Nem feltétlen az olcsóbb a jó választás, a jobb minöség elönyösebb meg egészségesebb
4/16 anonim válasza:
Az átlagos bolti kenyér borzasztó silány, szinte alkalmatlan emberi fogyasztásra. Keletlen, sületlen, ragadós, ízetlen. Én is megveszem a minőségi kenyeret, ami nálam a lipótinál kezdődik, de még inkább valami kovászos bagett egy extra pékségben. Kenyérre még futja a fizetésemből.
5/16 anonim válasza:
Èn nagyon kevés kenyeret eszek,fél kg.kitart egy hétig. Így ezért megveszem a jobb minőségűt.
6/16 anonim válasza:
De miért ne vegyék meg?
Mi nem szoktunk kenyeret venni, mert nem szeretjük. A legpuccosabb kézműves cukrászdás kenyér se ízlik. Én egyedül a tescos Tigris kenyeret szeretem nagyon, de mivel cukorbeteg vagyok, így csak ritkán veszek olyat. De ha az 1000 ftos kenyér ízlene, akkor megvenném. Mindenki egye azt, amit szeret.
7/16 anonim válasza:
Ugyanazétt amiért olyan emberek is vannak, akik megveszik a 100 forintos ehetetlenkenyeret és még örülnek is neki.
Sokféle ember van, sokféle anyagi helyzettel, sok féle ízléssel, sokféle igényességgel.
8/16 anonim válasza:
Ezért emelik a kenyér es minden árát mig megveszik a legdrágábbat addig emelnek.
9/16 anonim válasza:
a gluténmentesnem még rosszabb az ára, mégis veszik
10/16 anonim válasza:
De miért kene mindenkinek a szutyok legolcsóbb teszkógazdaságost venni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!