Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egy tányér gulyás leves...

Egy tányér gulyás leves megromlik ha nem rakom be 2 órán keresztül a hűtőbe?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 17:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Végre egy értelmes ember ebben a hülye világban.
2022. ápr. 30. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

“ Biztos örülnétek, ha egy ügyfélszolgálaton lehordanának a vérbe, mert megkérdeztetek valamit, ”

Bár ez nem nekem szólt, én nem hordtam le a kérdezőt, bár nekem is valami szarkasztikus jutott eszembe.

De az ügyfélszolgálatokon majdnem ezt élem meg, amikor vagy letojják a telefont, vagy pl. nem megy az internet, én meg szakmabeli vagyok, tehát mire az ügyfélszolgálatra rászánom magam, már minden más eshetőséget végigjátszottam. Mégis megpróbálja bemagyarázni, hogy biztos az én eszközeimben van valahol a gond.

Szerintem ha nemes egyszerűséggel elhajtana a faxba, nem idegesítene annyira.

2022. ápr. 30. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
10, én is le voltam pontozva, pedig nem sértésnek szántam, amit írtam. Az, hogy még élek, annyit takar, hogy semmi bajom nem lett tőle, tehát nyugodtan hagyhatja a levest hűtés nélkül 2 órán át. :)
2022. ápr. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!