Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eltört porcelant hogy lehet...

Eltört porcelant hogy lehet meg javítani? (tobb lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mosogatás közben véletlen eltortem anyukám kedvenc tanyerat amit meg a ded nagymamamtol kapott:( ketsegbe vagyok esve... Hogy tudnám össze ragasztani? Remélem hogy ossze lehet ragasztani mert az a tányér nagyon fontos neki:((

2019. máj. 1. 19:50
 1/9 anonim válasza:
Hát. Próbáld meg a pillanatragasztót.
2019. máj. 1. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Pillanatragasztóval lehet, de utána már inkább csak dísznek jó az a tányér.
2019. máj. 1. 19:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Es olvastam hogyha szigszalaggal osszeragasztom es 4 napig ugy hagyom hogy meleg tejbe van akkor allitolag ossze forr.. Ez mennyire igaz? Anyukam nagyon kifog akadnii:(((((
2019. máj. 1. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Erősen baromság szagú. Ennyi. Vállald fel a hibát, előfordul. Kérj bocsánatot érte. Sokkal jobb bevallani, mint sunnyogni és megpróbálni elfedni a bajt.

Pillanatragasztó és dísz. Ennyi. Kidobni nem kell. Meg díszként jobban fogtok rá vigyázni és tovább megmarad.

2019. máj. 1. 20:07
 5/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igazából meg lehet oldani, hogy sose látszódjon rajta mi történt vele, de ahhoz, egy porcelán restaurátort kell találnod aki épp ráér ilyesmire és van felesleges 80 vagy 100 ezer forintod rá.

Minden más "life hack" kamu.

2019. máj. 1. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat akkor ugy latszik az lesz a legjobb ha bevallom... Amugy pillanat ragasztot talaltam itthon es azzal nagyjabol ugy maradt de szerintem is csak diszkent mert ha mosogatjuk vagy szedunk bele levest az egybol eltorik.. Egyebkent anyukam az elobb mosogatott es neki is veletlen kicsuszott a kezebol egy pohar de azt mondta hogy ez bárkivel elo fordul:D Szoval inkabb bevallom es meg marad diszkent
2019. máj. 1. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Az lesz a legjobb, igen. :)

Örülni valószínűleg nem fog neki, de szerintem nem lesz nagy cirkusz belőle.

2019. máj. 1. 21:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se lesz belőle nagy cirkusz anyukam nem olyan fajta :) Csak ezt meg gyerekkoraba kapta a ded mamámtól:( De legalabb disznek meg lesz:))
2019. máj. 1. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van. :)

Nekem egy porcelán cicám van így. Dédi még kicsi koromban engedte, hogy játsszak vele. Szegénynek a feje már inkább ragasztó, mint porcelán de a mai napig megvan és egészben is. Nem mondom hogy szegény szép, de már vigyázok rá és nagy értéke van számomra. :)

Ha majd egyszer sok sok sok év múlva rád marad, csak adni fog a tányér értékéhez ez a mostani eset. :)

2019. máj. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!