Felnőtt férfiként hogy tudnék javítani az arcomon, hogy sármosabb legyek, és ne "babaarcú"?
Figyelt kérdés
Szakállon kívül.2018. szept. 23. 22:52
1/9 anonim válasza:
A frizurával például.
Hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
Szakállon kívül mit lehetne csinálni?
Nézz mérgesen, mint a maffiózók a filmekben. :D Ennél többet nem tudsz.
3/9 anonim válasza:
Bajusz. Vagy olyan vágások mint a kalózoknak. Vagy told le a hajad kopaszra mint a kokszosok. Vagy baseball sapka hátrafele mint az animal cannibalsnek. Vagy aranyfog mint a... mindegy. Vagy szalmakalap és fűszál a szájba mint a cowboyoknak.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy most olyat fogok mondani, ami ebben az országban még nagyon nagyon nagyon extrém, de szerintem probálkozhatnál sminkkel is, ha ennyire zavar. Nyilván nem rózsaszín szájfényre gondolok, de egy jó smink teljesen át tudja változtatni az ember arcát. Lásd például filmekben, színházban.
6/9 anonim válasza:
A haj is sokat változtat a kinézeten. Nyird kopaszra, illetve gyúrd ki magad. Szerintem férfiasabban fogsz kinézni.
7/9 anonim válasza:
Menj el kondizni, az altalaban valtoztat az arcon is, vagyis karakteresebb lesz tole. Szalkasitas mellett
8/9 anonim válasza:
Szívem szerint azt mondanám, sehogy. Én imádom a finom arcvonásokat.
9/9 he84 válasza:
Inkább fogadd el magad, a belső fontosabb és a jó hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!