Milyen előnye van annak, ha férfiként valaki a koránál jóval fiatalabbnak néz ki? Mondjuk 30 évesen 20-nak.
Ez csak az én véleményem (30/N), de szerintem nem jó, ha egy férfi csupán "fiúnak" néz ki. Szerintem (mondom... ez csak az én véleményem, nem sértésből írok ide választ) az olyan hapsiknak alap kellene, hogy legyen a szakáll (és esetleg bajusz). Persze manapság majdnem mindenki a "Justin Bieber"-ökre, meg a koreai bébiarcúakra izgul, én maradok a "Jeffrey Dean Morgan"-eknél, vagy "James Hetfield"-eknél (jóóó, eszembe juthatnának fiatalabbak is, tudom). (Ezt csak az összehasonlítás miatt írtam...)
Viszont milyen előnye van? Végül is van. Mert a férfias férfiak mind foglaltak (sajnos), szóval te nyugodtan terepszemlézhetsz, mert senki nem fogja elhappolni a neked tetsző lányokat. (Jó, lehet, hogy iróniának hangzik, de nem az.)
Simán összejöhetsz 18 évesekkel:D persze ehhez kell egy jó kisugárzás. Nálunk volt anno egy tanárunk a középiskolában, aki 28 évesen kb 21-nek nézett ki, hát hadd ne mondjam, hány lány szeretett volna vele mást is gyakorolni a tantárgyakon kívül, mert "cuki" volt stb. Pedig mondom, simán beállhatott volna feltűnés nélkül a végzősök közé.
Bátyám is ilyen típus egyébként, most 38, de 30 évesnek is elmenne, állandóan vigyorog és nagyon pozitív, sosem volt gondja a csajozással. Én szintén jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál a termetem miatt, mondjuk én nő vagyok. Max 13-14 évesen zavart, utána egyszerűen elfogadtam és kész.
Szerintem a lényeg az, hogy ezt ne fogd fel traumaként. Az sokkal cikibb lenne, ha fiatal felnőttként már középkorúnak látszanál.
Nem mondom, hogy öltözz tinédzsersrácnak, de nem is kell erőltetni a negyvenes cégvezető-stílust, szakállat stb-t csak azért, hogy idősebbnek tűnjél. Te ilyen vagy, viseld büszkén. Aki meg tudja a valódi korodat, az úgyis annak megfelelően fog kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!