Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet kapni Mo-n az...

Hol lehet kapni Mo-n az utóbbi hetekben csirkemell filét?

Figyelt kérdés
Nálunk a faluban 2 hete nincs egyik boltban sem (Spar, Tesco, Lidl, Aldi, Mari ABC). A hentesnél nem néztem, mert délután dolgozom, délelőtt pedig lusta vagyok felkelni és odabumlizni, de egyik kollégám szerint ott is csak legfeljebb rohasztott csirkemell van.

2022. ápr. 25. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ma vettem random sarki abc jellegű kistescóban. Bementem, levettem a polcról, nem volt benne semmi varázslat.
2022. ápr. 25. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol.
2022. ápr. 25. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Két hete én sem kapok, szerintem rosszkor megyek. Piacon voltam vagy ötször, aldiban és sparban is legalább kétszer. Engem is érdekel mikor és hol kell keresni.
2022. ápr. 25. 23:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Hoppá, akkor nem csak én nem találom. Ugyanez volt 2 éve a kenyérliszttel, sehol nem kaptam hónapokig, mások meg bementek az aldiba és hegyekben álltak a különböző féle lisztmixek. Bauernbrot, Vollkornbrot, annyapic.ája

Akkor lehet, hogy én egy rosszul ellátott területen lakom, vagy felvásárolják ezt is az osztrákok akik itt ólálkodnak a határban. Végül is itt virágzik jelenleg a benzin- és gázolajturizmus is, úgyhogy elképzelhető.

2022. ápr. 25. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldiba és a Lidlbe szoktam járni, nekem is feltűnt, hogy mostanában nincs csirkemell. Megvan a helye, szóval gondolom visznek, csak keveset és gyorsan elfogy. Korábban viszont bármikor mentem, szinte mindig volt.
2022. ápr. 26. 06:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Coopban vettem a huspultban igaz kevés volt.
2022. ápr. 26. 06:31
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Pedig a mellfilé nem hatósági áras, csak a csontos mell.
2022. ápr. 26. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én bármilyen boltba bemegyek, lehet kapni mindent. Mondjuk azért látszik, hogy annyira nincsenek a hűtők tele, de alapvetően van minden. Ha vége a kommunista árstopnak, lesz megint rendesen minden.
2022. ápr. 26. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy fent a kérdésnél a kulcsszavaknál a filét átjavították fájlra. #csirkemell #fájl Akkora ez a csirkemellfájl, hogy nem fér be a sütőbe. 210 megabájtos 😅
2022. ápr. 27. 01:30
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Húsvét előtt láttam utoljára.

Nincs se a lidlben se az aldiban se a sparban!

Jó lesz mert 2 szemem van a fagyasztóban..... nem lehet kapni.

2022. máj. 2. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!